مجموعه کتابهای شیخ بهایی
مجموعه کتابهای شیخ بهایی
کتاب شیخ بهایی
دانلود کتاب سر المستتر علوم غریبه شیخ بهایی رایگان pdf
دانلود کتاب سرالمستتر شیخ بهایی
کشکول شیخ بهایی علوم غریبه
دانلود کتاب سر المستتر علوم غریبه شیخ بهایی رایگان pdf
دانلود کتاب سرالمستتر شیخ بهایی
کشکول شیخ بهایی علوم غریبه
مجموعه کتابهای دفینه شناسی و باستان شناسی
دانلود کتاب فتح الغرایب در اسرار علوم غریبه ۴
فروش بک لینک در 70 سایت با پیج اتوریتی بالای 40
قیمت ماهیانه 50 هزار تومان
دائمی 100 هزار تومان
برای تهیه به ادرس سایت :
بک لینک ارزان٬ بک لینک باز٬ بک لینک پیچ رنک بالا٬ بک لینک چیست٬ بک لینک چیست؟٬ بک لینک خوب٬ بک لینک دائمی٬ بک لینک رایگان٬ بک لینک رایگان ایرانی٬ بک لینک رنک ۴٬ بک لینک رنک ۵٬ بک لینک رنک ۶٬ بک لینک رنک دار٬ بک لینک عالی٬ بک لینک قدرتمند٬ بک لینک قوی٬ بک لینک مجانی٬ بک لینک موضوعی٬ بک لینک ها٬ بک لینک وبلاگ رنک دار
پکیج | توضیح | قیمت ماهیانه : | قیمت برای دائمی |
کلی | لینکی (حداکثر تا چهار کلمه) | ۵۰ هزار تومان | ۱۰۰ هزار تومان |
مقدمه
با گفتن کلمه فلزیاب، شما عکسالعملهای متفاوتی از مردم خواهید دید. عدهای به جستجوی طلا در یک معبد قدیمی و عدهای به امنیت فرودگاهها در پیدا کردن اسلحه تروریستها فکر خواهند کرد و اگر شما در حال ساخت و تعمیر یک ساختمان قدیمی هستید، ممکن است به یافتن لولهها و کابلهای قدیمی زیر خاک فکر کنید. حقیقت این است که همه این
سناریوها معتبر هستند. فلزیابها اکنون وارد بخشی از زندگی ما شدهاند. آنها در فرودگاهها، ساختمانهای اداری و زندانها بکار میروند تا کسی نتواند با اسلحه وارد این مکانها شود.
فلزیاب چیست؟
دستگاه فلزیاب وسیلهای است که برای پیدا کردن اجسام فلزی مخفی و یا گم شده درون زمین، دیوار یا اجسام دیگر به کار گرفته میشود.
دستگاه فلزیابها میدان مغناطیسی را در اطراف دیسک جستجوگر خود ایجاد میکنند. زمانی که جسم فلزی در محدوده میدان مغناطیسی قرار بگیرد شدت میدان مغناطیسی تغییر کرده و دستگاه فلزیاب با این تغییرات متوجه وجود فلز در اطراف دیسک خود خواهد شد و آنرا آشکار و اطلاع میدهد. هر چقدر شدت میدان مغناطیسی تولید شده توسط دستگاه بیشتر باشند عمق کشف فلز بیشتر خواهد بود. عمق کاوش توسط فلزیاب با توجه به اندازه، شکل و جنس فلز تغییر میکند کمتر یا بیشتر میشود.
انواع فلزیاب و عملکرد آن
سیستم فلزیاب در چندین نوع گوناگون میباشد که هر کدام از یک نوع روش برای تشخیص اهداف بهره میبرد و سیستم فلزیاب امکان دارد به یک روش یا چند روش واکنش بر روی اهداف بصورت صوت یا صدا یا تصویر یا حرکت انتن از خود نشان دهد.
فلزیاب و درصد توان تشخیص
فلزیاب بنابرنوع طراحی مدار خود دارای توانائی کاوش هدف میباشد و درصد توان تشخیص فلزیاب به تنظیمات فلزیاب بستگی دارد. اینکه عده ای با فلزیاب به دنبال اهداف باستانی و گنج یابی رفته و موفق نمی شوند ربطی به درصد توان تشخیص فلزیاب ندارد و موفقیت در زمینه کشف گنج مرتبط با تجربه اپراتور یا کاربر در زمینه نوع فعالیت خود داشته و کشف گنج یک عملیات حرفه ای است.اینکه یک سیستم فلزیاب چند درصد توان تشخیص دارد در زمان ازمایش و تمرین مشخص میگردد چون زمانیکه یک سیستم فلزیاب مسیر یا نقطه مرکز یا محدوده مرکز یک هدف نمونه را مشخص نماید نشانه درصد توان تشخیص ان سیستم فلزیاب میباشد و البته بعضی اپراتور یا کاربر ها تا نزدیکی هدف نمونه عملیات جستجو را به انجام رسانده ولی نمی توانند در مختصات یابی نقطه مرکز هدف نمونه را مشخص نماید این عمل از درست عمل ننمودن اپراتور یا کاربر در عملیات نقطه یابی یا مختصات یابی میباشد و ارتباطی به درصد توان تشخیص سیستم فلزیاب ندارد.
فلزیابها از سه نوع تکنولوژی استفاده میکنند:
– فرکانس بسیار پائین
– القاء پالسی
– نوسانساز یکنواخت
در ادامه ما نگاهی به هر سه نوع تکنولوژی بکاررفته خواهیم انداخت.
روش فرکانس بسیار پائین:
این روش رایج ترین تکنولوژی فلزیابی است. در این نوع فلزیابها ۲ نوع سیمپیچ مجزا وجود دارد:
۱- سیمپیچ فرستنده: این سیمپیچ حلقه بیرونی است و جریان برق با فرکانس ۶/۶ کیلوهرتز در آن جریان دارد.
۲- سیمپیچ گیرنده: این سیمپیچ حلقه درونی است. این سیم بعنوان آنتن گیرنده رفتار میکند.
جریانی که از سیمپیچ فرستنده عبور میکند، یک میدان الکترومغناطیسی به سمت پائین ایجاد میکند. فلزاتی که در این میدان قرار میگیرند، بخاطر خاصیت القاء الکترومغناطیسی از خود میدان مغناطیسی ضعیفی تولید میکنند. سیمپیچ گیرنده این سیگنالها را دریافت میکند و پس از تقویت به جعبه کنترل میدهد تا سیگنالها در آنجا تجزیه و تحلیل شوند. فلزیاب بطور تقریبی باتوجه به قوی یا ضعیف بودن میدان القایی میتواند تشخیص دهد که فلز در چه عمقی از زمین قرار دارد.
روش القاء پالس:
در این روش از یک یا چند سیمپیچ مشترکاً بعنوان فرستنده و گیرنده استفاده میشود. در این فنآوری با ارسال پالسهای کوتاه ولی قوی، میدان مغناطیسی شدیدی در جهت پایین ( زمین ) و بلافاصله در جهت عکس تولید میشود. این تغییر جهت میدان مغناطیسی باعثایجاد یک میدان مغناطیسی القایی در فلز بطرف بالا میشود. سپس سیستم کنترلی باز به سرعت یک پالس دیگر میفرستند تا میدان مغناطیسی فرستنده، میدان القایی فلز را شکار کند! این نوع سیستمها در تشخیص جنس فلز ضعیف عمل میکنند ولی برای استفاده در مکانهایی که رسانایی بالا دارند مثل زمینهای نمکی، خیس و حتی در اعماق زیاد به خوبی جواب میدهند.
در Gateهای ورودی درب فرودگاه ها از این فن آوری ( روش القاء پالس ) برای یافتن اشیاء فلزی همراه مسافران پرواز استفاده می کنند تا دیگر حادثه ای شبیه ۱۱ سپتامبر رخ ندهد. !
روش نوسانساز یکنواخت:
در این نوع دستگاهها از دو سیمپیچ، یک سیمپیچ بزرگ در آنتن و یک سیمپیچ کوچک در داخل جعبه کنترلی استفاده می کند. هر سیمپیچ به یک تولیدکننده ارتعاش که هزاران پالس در هرثانیه تولید میکند، وصل است. اختلاف فرکانس تولیدی در سیم پیچ بزرگ و کوچک مقدار ثابتی است. با عبور سیم پیچ بزرگ از روی فلز ، میدان القایی در فلز ایجاد میشود . با تداخل میدان القایی با میدان سیم پیچ بزرگ، اختلاف فرکانس بین سیمپیچ کوچک و بزرگ تغییر می کند ، سپس این اختلاف فرکانس توسط سیستم شنیداری به بوقهایی تبدیل میشود و فرد متوجه می شود که زیر خاک ، فلزی وجود دارد. این روش کمهزینهترین روش است ولی توانایی دو سیستم قبلی را در شناسایی نوع و عمق فلز ندارد.
اجزاء فلزیاب
اجزاء فلزیاب عبارتند از:
۱- دستگیره تعادل (اختیاری): جهت حفظ تعادل دستگاه بهنگام جلو و عقب بردن آن بکار می رود.
۲- جعبه کنترل: شامل مدارات کنترلی، سیستم سخنگو، باطری و ریزپردازنده است.
۳- میله: جعبه کنترل را به سیمپیچ وصل میکند تا شما بتوانید سیستم را بدون خمشدن بکار برید.
۴- آنتن: بخشی است که وجود فلز را حس میکند.
همچنین بسیاری از این دستگاهها یک گوشی متصل به سیستم سخنگو و یک صفحه نمایش کوچک هم دارند. کار با فلزیاب ساده است. وقتی دستگاه را روشن کردید ، قسمت سیم پیچ آن را به آرامی روی منطقهای که میخواهید جستجوکنید، بطرف جلو و عقب حرکت دهید. هنگامی که شما از روی یک فلز عبور میکنید، دستگاه یک علامت صوتی میفرستد. فلزیابهای پیشرفته نوع فلز و عمقی که فلز در آنجا قرار دارد را توسط صفحه نمایش کوچک، نمایش میدهند.
فلزیاب چگونه کار می کند؟
دستگاه فلزیاب یک میدان مغناطیسی در اطراف دیسک جستجوگر خود ایجاد می کند. در زمانی که جسم فلزی در محدوده میدان مغناطیسی قرار گیرد شدت میدان مغناطیسی تغییر یافته ودستگاه فلزیاب با احساس این تغییرات متوجه وجود فلز در اطراف دیسک خود می شود و آنرا آشکار می کند. هر چه شدت میدان مغناطیسی تولید شده توسط دستگاه بیشتر باشد عمق کشف فلز بیشتر خواهد شد. لازم به ذکر است که عمق کاوش توسط فلزیاب با توجه به جنس فلز اندازه و شکل فلز تغییر می کند(کمتر یا بیشتر می شود)
فلزیاب (vlf)
این نوع فلزیاب ها معمولا خیلی سبک و کم حجم بوده و دیسک آنها کوچک است وعمق کاوش فلز آنها نیز معمولا کمتر از دو متر است. یعنی این که یک فلز نسبتا بزرگ را حداکثر درعمق دو متری می توانند پیدا کنند. فلزیاب های تفریحی برای کشف فلزات در سطح خاک طراحی شده اند. این نوع فلزیاب ها دارای صفحه نمایشگری دیجیتالی و پیشرفته هستند. فلزیاب های تفریحی که دارای نمایشگر دیجیتالی می باشند قدرت تفکیکی برابر با درصد دارند. یعنی فقط می توانند فلزات آهنی را از فلزات غیرآهنی با دقت ?? درصد جدا کنند.
فلزیاب (pi)
فلزیاب های حرفه ای دارای قدرت بسیار بیشتری نسبت به دیگر فلزیاب ها هستند. فلزیاب های حرفه ای دارای وزن سنگینی هستند زیرا در آنها به دلیل مصرف زیاد برق از باتری های اسیدی شبیه موتورسیکلت استفاده شده. و معمولا خود دستگاه یا باتری آنها یا هر دوی آنها به کمر شخص بسته می شود. فلزیاب های حرفه ای قدرت تفکیک بالایی ندارند و فقط می توانند فلزات آهنی را از غیر آهنی جدا کنند و هر فلز یا آلیاژی را ببینند آشکار می کنند.
فلزیاب (tr)
فلزیاب های فرستنده – گیرنده از یک دیسک فرستنده در جلو و یک دیسک گیرنده در عقب دستگاه که معمولا به شکل مربع هستند تشکیل شده اند. این نوع فلزیاب ها قدرت تفکیک ندارند و فقط برای کشف فلزات بزرگ مانند لوله های آب و توده های بزرگ فلزی طراحی شده اند و به آنها گاهی انبوه یاب گفته می شود.
فلزیاب (gpr)
فلزیاب های سیستم جی پی آر ازتکنولوژی برتری استفاده میکنند شیوه ارسال امواج در این سیستمها همانند رادار میباشد که پس از برخورد با فلزات در اعماق زمین شروع به تشابه سازی از فلزات مینماید
نکاتی در مورد فلزیاب
تفکیک در دستگاه های فلزیاب:
به امکان تشخیص جنس فلز بوسیله فلزیاب تفکیک گفته می شود .
اما ببینیم یک فلزیاب پیشرفته چه جنس فلزی را تفکیک می کند:
گروه اول فلزاتی که خاصیت مغناطیس شونده دارند مانند آهن – فولاد -چدن. که بطور کل به این گروه فلزات آهنی می گویند. گروه دوم فلزاتی که خاصیت مغناطیس شونده ندارند و غیر الکترومغناطیس هستند مانند سرب – قلع – نقره – مس – طلا – برنز – برنج – آلومینیوم-مفرغ که بطور کل به این گروه فلزات غیر آهنی می گویند.
عمق کاوش:
عمق کاوش مهمترین نگرانی استفاده کنندگان از دستگاه فلزیاب است بطور کلی عمق کاوش به عوامل مختلفی بستگی دارد که مهمترین آنها عبارتند از :
– قدرت دستگاه – که به نوع دستگاه و مدار الکترونیک آن بستگی دارد.
– اندازه فلز- هر چه فلز بزرگتر باشد در عمق بیشتری قابل کشف است.
– جنس فلز- حساسیت دستگاه ها نسبت به فلزات مختلف متفاوت است بطوریکه مقدار مشخصی از چند فلز مختلف در عمق های متفاوتی قابل کشف است.
– تکنولوژی ساخت و جنس سیم پیچ دیسک جستجوگر- در ساخت دیسک های فلزیاب از فنون و آلیاژهای مختلفی استفاده می شود بعضی از دیسک های جدید عمق کاوش را تا ?? درصد افزایش می دهند.
– شکل فلز- عمق کاوش برای اشکال مختلف اجسام فرق می کند.
– جنس زمین و خاک – در زمین های سنگی و سنگلاخی عمق کاوش کمتر است.
محصولات فلزیاب ما
سایر مقالات مرتبط از این نویسنده
دانلود آهنگ جدید هوروش بند مجنون
Download New Music Horoosh Band Majnoon
( آهنگ جنجالی مسعود جهانی که باعث درگیری میان مسعود جهانی و علی مجیدی شد )
آهنگ از هوروش بند با تنظیم مسعودجهانی که کاور شده از آهنگ سنگین بود و و علی مجید معتقد بود از اون کپی شده.
همه میدونن که من دیوونتم تو سرم فکر توئه بی طاقتم
هرکی میبینه میگه روانیم چرا نمیبینی منو چرا نمیبینی منو
رفتم از دلت عشق من بهت کم نمیشه من وابسته ام
هر کجا بری هر چقدر بخوای دور شی از دلم باز هستم
همه از دم دیده بودن مارو باهم چیده بودن
خاطراتو باز کنارت من همون موندم که بودم
نبودی ولی من مثل پروانه دور تو بودم
نه نبود اصلا از اولم دل تو با من نبود ولی موندم
من میام به سمتت هنوزم من همون آدم دیروزم
رفتم از دلت عشق من بهت کم نمیشه من وابسته ام
هر کجا بری هر چقدر بخوای دور شی از دلم باز هستم
رفتم از دلت عشق من بهت کم نمیشه من وابسته ام
هر کجا بری هر چقدر بخوای دور شی از دلم باز هستم